Apple Watch Seria 8 (41mm)

39,000L

15 People watching this product now!

Payment Methods:

Description

Shoku juaj thelbësor është edhe më i fuqishëm. Ndjeshmëria e temperaturës për njohuri më të thella në shëndetin e grave. Zbulimi i përplasjeve për të marrë ndihmë në rast urgjence. Fazat e gjumit për të kuptuar më mirë gjumin tuaj. Dhe mënyra të përmirësuara për të stërvitur duke përdorur aplikacionin e përmirësuar Workout. E ardhmja e shëndetit nuk dukej kurrë kaq e mirë.

Customer Reviews