iPhone 15

17 People watching this product now!

Payment Methods:

Description

iPhone 15 dhe iPhone 15 Plus. Ishulli dinamik. Kamera kryesore 48MP me 2x Telefoto. Jetëgjatësia e baterisë gjatë gjithë ditës. USB-C. Madhësitë 6,1” dhe 6,7”.

Customer Reviews