iPhone 15 Pro

SKU: N/A

139,000L

12 People watching this product now!

Payment Methods:

Description

iPhone 15 Pro është iPhone i parë që mbështet USB 3, për një hap të madh në shpejtësinë e transferimit të të dhënave dhe flukse pune më të shpejta profesionale se kurrë më parë. Lidhësi i ri USB‑C ju lejon të karikoni Mac ose iPad me të njëjtin kabllo që përdorni për të karikuar iPhone 15 Pro.

Customer Reviews