MacBook Pro 2019 16″

140,000L

10 People watching this product now!

Payment Methods:

Description

MacBook Pro 16-inç (2019) është një laptop i fuqishëm dhe elegant i krijuar për profesionistë dhe përdorues krijues. Ai përmban një ekran të gjerë Retina për qartësi të shkëlqyer vizuale dhe ofron performancë të fortë falë procesorëve të tij Intel dhe opsioneve të dedikuara grafike. Për më tepër, ajo ka një bateri me kapacitet të madh që ofron kohë të zgjatur përdorimi për produktivitet në lëvizje.

Customer Reviews