MS ENERGY Escooter X10

180,000L

18 People watching this product now!

Payment Methods:

Description

MS ENERGY escooter x10

Për të gjithë adhuruesit e adrenalinës, seria Extreme e eScooter ofron pikërisht këtë ndjesi! Dy motorë të fuqishëm 1000 vat do t’ju sjellin në krye të çdo ngjitjeje. Amortizatorët me goditje të mëdha dhe gomat e fuqishme 10 inç do të sigurojnë ngarje të sigurt jashtë rrugës me rehati maksimale.

Bateria e fuqishme, një motor i fortë me tre shpejtësi dhe një shkallë e madhe silikoni, ofrojnë udhëtimin ideal me shpejtësi, fuqi dhe rreze më të madhe deri në 75 km në modalitetin ECO të drejtimit! Me vetëm një shtypje të një butoni, ju po zhvendosni një skuter të zbutur të qytetit në një SUV të fuqishëm të fuqizuar në të dy rrotat, por mos harroni kaskën tuaj! Frenat e diskut të përparme dhe të pasme janë kujdesur për ndalim të sigurt. Mekanizmi i fortë dhe i palosshëm siguron lëvizshmëri dhe përdorim të lehtë.

Customer Reviews