BLI ME KESTE !

BLI ME KESTE TE ULTA MUJORE ..APROVIM VETEM NE 5 MINUTA

Popular Categories

Apple Shopping Event

iPhone 15 Pro Max, ne projektuam një kamerë telefoto 5x me zmadhimin optik më të gjatë të çdo iPhone ndonjëherë për t’u përshtatur në sistemin tonë kompakt të kamerës Pro. Tani mund të bëni me sistemin tonë më të fuqishëm të kamerës iPhone. 

Samsung Shopping Event

Njihuni me telefonin më të fundit Galaxy S23 Ultra, të projektuar me planetin në mendje, të pajisur me një stilolaps të integruar, kamerë nate dhe çip të fuqishëm për performancë epike në punë.

MS ENERGY Escooter X10

 

Për të gjithë adhuruesit e adrenalinës, seria Extreme e eScooter ofron pikërisht këtë ndjesi! Dy motorë të fuqishëm 1000 vat do t’ju sjellin në krye të çdo ngjitjeje. Amortizatorët me goditje të mëdha dhe gomat e fuqishme 10 inç do të sigurojnë ngarje të sigurt jashtë rrugës me rehati maksimale.

Bateria e fuqishme, një motor i fortë me tre shpejtësi dhe një shkallë e madhe silikoni, ofrojnë udhëtimin ideal me shpejtësi, fuqi dhe rreze më të madhe deri në 75 km në modalitetin ECO të drejtimit! Me vetëm një shtypje të një butoni, ju po zhvendosni një skuter të zbutur të qytetit në një SUV të fuqishëm të fuqizuar në të dy rrotat, por mos harroni kaskën tuaj! Frenat e diskut të përparme dhe të pasme janë kujdesur për ndalim të sigurt. Mekanizmi i fortë dhe i palosshëm siguron lëvizshmëri dhe përdorim të lehtë.